all4dogsliten

carolina jordell

Jag heter Carolina Jordell och bor på Ingarö. Jag är diplomerad hundinstruktör och under utbildning till problemhundskonsult via Hundsteg. Utbildningarna är H-märkta vilket innebär att de har etiskt hundtänk med hög kvalite och med modern och uppdaterad kunskap inom hund.

Jag har alltid haft ett stort intresse för djur, men speciellt för hundar. Att få dyka in i olika problembeteenden och i hundens inlärning är någonting som jag tycker är väldigt intressant. Nu vill jag föra min kunskap vidare genom att hålla kurser, föreläsningar och beteendeutredningar. Varje ny individ jag möter med olika erfarenheter i livet ger mig chans att fortsätta utvecklas och lära.

Utöver denna kursverksamhet har jag startat och driver ett mobilt hunddagis sedan 2,5 år tillbaka.
Med mig bor det just nu en hund av rasen Shetland Sheepdog som jag tränar aktivt i agility, lydnad och drag.

Jag jobbar med belöningsbaserad träning, därför är samspel och relationen mellan hund och ägare något jag fokuserar mycket på. Möter jag på en hund med problematiker så tittar jag inte enbart på själva problemet utan på helheten, för att få bukt med ett eller flera problem är det viktigt att hunden är i balans och ordentligt tillfredsställd.